reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Občanka Ruth

Citizen Ruth

Další název:
Feťačka
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
105 minut
„Čí je to vlastně dítě?“

Celkové hodnocení filmu Občanka Ruth

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.8.2015
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2015
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32641minih32641Svědek (2001) [TV film] 
Svědek n
minih15448minih15448Paraplíčka ze Cherbourgu (1964) 
Les Parapluies de Cherbourg n
minih126041minih12604199 Homes (2014) 
99 Homes n
minih27196minih27196Buena Vista Social Club (1998) 
Buena Vista Social Club n
minih72339minih72339Avant l'aube (2011) 
Avant l'aube n
minih122724minih122724Zocelovací kúra (2015) 
Get Hard n
minih41879minih41879Děti z ostrova pokladů 2 (2006) 
Treasure Island Kids: The Monster of Treasure Island n
minih121219minih121219Zabijáci (2014) 
Fasandræberne n
minih6102minih6102Děs v opeře (1987) 
Terror at the Opera n
minih26699minih26699Prípad Barnabáš Kos (1964) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
5   - curil
6   - pataamat
8   - vojtam
6   - Snura
7   - Petak69
8   - kubik-duli
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - MysteryIll
7   - kvaca
10 - volam

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

23 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599402
Fotografií: 517140
Plakátů: 250308
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.48