reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O zlé a dobré vodě [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
64 minut
„Pohádka o věčném souboji dobra a zla.“

Celkové hodnocení filmu O zlé a dobré vodě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2010
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5047minih5047Cesta draka (1972) 
Meng long guojiang n
minih56780minih56780Než řekneš ano (2009) [TV film] 
Before You Say 'I Do' n
minih46229minih46229Oko bere (2008) 
21 n
minih20271minih20271Špatný vliv (1990) 
Bad Influence n
minih70452minih70452Skyfall (2012) 
Skyfall n
minih115166minih115166Růžový pahorek (2004) 
Rózsadomb n
minih14362minih14362Noc klavíristy (1976) 
Noc klavíristy n
minih45424minih45424Bubny u Mohawku (1939) 
Drums Along the Mohawk n
minih11078minih11078Labyrint srdce (1961) 
n
minih39854minih39854Zázraky se dějí jen jednou (1950) 
Les miracles n'ont lieu gu'une fois n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59 %
5   - curil
5   - REKBRIT
7   - New
6   - R.RICKIE
5   - ASPHALT
8   - Area
6   - Pauleto
5   - tvo
5   - Janinka73
7   - grossberg
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.801/0.771