reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O Malence

Další název:
About Malenka
Rok:
1988
Délka:
13 minut

Celkové hodnocení filmu O Malence

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2008
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6620minih6620Zhasnutá světla (1994) 
Dead Connection n
minih24983minih24983Vejce na tvrdo (1997) 
Ovosodo n
minih30599minih30599Zlatý klíček (1939) 
Zolotoj ključik n
minih23849minih23849Zkrocení zlého muže (1986) 
Zkrocení zlého muže n
minih121146minih121146Divoké historky (2014) 
Relatos salvajes n
minih12801minih12801Moje první láska (1991) 
My Girl n
minih29458minih29458V Číně jedí psy (1999) 
I Kina spiser de hunde n
minih13297minih13297Mzda strachu (1953) 
Le Salaire de la peur n
minih44505minih44505Moje velká mafiánská svatba (1997) 
The Undertaker's Wedding n
minih66740minih66740Silvestr u Boba (1984) 
Réveillon chez Bob n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
6   - curil
8   - jmenuji.se
6   - Faye
5   - R.RICKIE
7   - tvo
7   - PetrB.
8   - arysto
4   - havry
8   - JuuJ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.653/0.628