reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

O lesním království [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
39 minut
„Romantický příběh o lásce a nenávisti.“

Celkové hodnocení filmu O lesním království

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Pohadka33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2016
nici.com
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58120minih58120Nezapomeň na mě (2010) 
Remember Me n
minih15704minih15704Carevič (1954) 
Der Zarewitsch n
minih70585minih70585Dobrák Ben: Černé zlato (2003) [TV film] 
Gentle Ben 2: Danger on the Mountain n
minih12057minih12057Marnie (1964) 
Marnie n
minih7065minih7065Dva na koni, jeden na oslu (1986) 
Dva na koni, jeden na oslu n
minih102844minih102844Advokátní kancelář (2012) 
Studio Illegale n
minih50265minih50265Knight Rider - Legenda se vrací (2008) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih14189minih14189Neviditelný na útěku (1992) 
Memoirs of an Invisible Man n
minih3956minih3956Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (1969) [TV inscenace] 
Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova n
minih51470minih51470Zloději jako my (1974) 
Thieves Like Us n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
6   - curil
7   - Serpentina
7   - tvo
8   - PetrB.
10 - Pohadka33
9   - nici.com
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.557/0.532