Zari
ohodnotit

Nový list

A New Leaf

Rok:
1971
Délka:
102 minut
„Vtipná komedie o manželství, vraždě a penězích“
Popis / Obsah / Info k filmu Nový list
Marnotratný buran Henry Graham si žije na vysoké noze. Nejen díky zálibě v rychlých italských autech mu však brzy dojdou peníze z dědictví, a proto se musí poohlédnout po šikovném způsobu, jak získat další prostředky na svůj velmi vysoký životní standard. Situace je kritická, strýček Harry potřebuje splatit půjčku co nejdříve a hrozí, že Henry přijde o všechno. Pracovat rozhodně nehodlá, proto si najde Henrietu Lowellovou, bohatou paničku, kterou plánuje krátce po svatbě zavraždit. Když však vidí, jak všichni zaměstnanci a právníci berou Henriettu na hůl, netrvá to dlouho a opravdu se do ní zamiluje.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 13.02.2015 CX


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nový list
Když se domýšlivý, rozmazlený playboy Henry Graham dozví, že promarnil už celý zděděný svěřenecký fond a je na mizině, začně přemýšlet, jak získat nový zdroj peněz. S pomocí sluhy Harolda vymyslí plán: měl by se oženit s velmi bohatou ženou, pak se jí zbavit a získat tak její jmění. Lakomý strýc Harry půjčí ještě Henrymu peníze, ale pod podmínkou, že se do šesti týdnů ožení, jinak celý jeho majetek připadne strýci. Na jednom z večírků se Henry seznámí s nemotornou, plachou, ale přehnaně bohatou dědičkou Henriettou Lowellovou a začne se ucházet o její přízeň. Požádá ji o ruku a ona souhlasí. Když si naplánují po svatbě výlet do hor, Henry má v úmyslu se tam novomanželky zbavit. Ale jeho plán dostane vážné trhliny - Henry se totiž do Henrietty zamiluje...
Černou komedii podle povídky Jacka Ritchieho napsala, natočila a zahrála si v ní titulní roli Elaine Mayová. Film a Elaine Mayová jako herečka v hlavní roli byly nominovány na Zlatý glóbus.


Autor: Veronika42

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

73 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dobrý voják Švejk

Dobrý voják Švejk
Dobrý voják Švejk

Naposled navštívené:
Dobrý voják Švejk

Dobrý voják Švejk
Dobrý voják Švejk