Duben
ohodnotit

Nouzový let

Ekipaž

Další název:
Núdzový let (SK)
Země:
Rok:
2016
Délka:
138 minut

Obsah filmu Nouzový let

 
Príbeh o statočnosti, sebaobetovaní a ľudskej dôstojnosti členov posádky civilného lietadla, ktorí sa rozhodnú zachrániť ľudí z vulkanického ostrova utopenom v láve po výbuchu sopky a nasadiť vlastné životy v boji s mocnými a nemilosrdnými živlami prírody. Mladého pilota Leonida Zinčenka prepustia z vojenského letectva po tom, čo odmietol vykonať absurdný rozkaz. Neskôr získa prácu ako druhý pilot v civilnej leteckej spoločnosti, ale aj tam má problémy s novými kolegami. Byť brutálne čestný a priamy nie je práve najlepší spôsob, ako dobre vychádzať so spolupracovníkmi či nadriadenými. Počas letu do Ázie zachytí jeho posádka tiesňové volanie...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
TV JOJ
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazykové verze:
anglická, francouzská, ruská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nouzový let >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Rastaman33
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2020
Po dlouhé době jsem se na ruský film docela   těšil. Záplava amerických, stále stejných   příběhů, už je nuda. Osvěžující je, že   tu není žádný černoch-superman. Příběh   pilotů je taky zajímavý, ale vykreslení postav   v tomto filmu je podivné. Do poslední chvíle   jsem neodhalil, kdo je vlastně hlavní hrdina.   Kapitán? Druhý pilot?
Zpracování efektů   nemá chybu, vše je realistické. Jen příběh   má spoustu závažných nesmyslů, které   scénář prostě přeskočí. Za letu se v pěti   lidech marně snaží otevřít dveře. Po   přistání je otevře steward jednou rukou.   Kapitán ručkuje (!) za letu (!) po laně z   letadla do letadla! Cestující posílají v   sítích po laně za letu z letadla do letadla.   Prvnímu letadlu dojde palivo, zřítí se a   ocelové lano je pořád zaháklé v druhém   letadle. Nic, prostě zmizí a letí se dál.   Bohužel, tyhle bejkárny kazí dobrý dojem z   filmu. Napětí to má, to ano. Leč scénář je   nedotažený. Snad příště.
Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2019
Velmi emotivní a vysoce přesvědčivý film
Nejlepší katastrofický film, jaký jsem kdy   viděl, a to už jsem je viděl hodně. Silný   adrenalin, přesvědčivé herecké výkony,   vysoký stupeň pravdivosti děje, výborná   kamera, při níž tuhne krev v žilách. Nemám,   co bych vytkl. Hluboce se klaním všem   zainteresovaným, kteří byli při zpracování   tohoto filmu. Kvalitou je to vysoko nad   holywoodské filmy.
adalpri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2019
Proč ne
Tak trochu jiné i stejné remake filmu Posádka v   ohrožení z roku 1979. Když si odmyslím různé   slušně řečeno různé nedokonalosti, musím   napsat, že mně film bavil. Škoda, že letěli   jiným typem letadla a nemohli ťím pádem   zopakovat slavnou scénu s drátováním trupu za   letu, ale i tak spokojenost. Původně jsem si   myslel, že roli kapitána hraje i po těch letech   stejný herec, což je samozřejmě blbost, ale   podoba tu je.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Posádka v ohrožení (1979)

 Posádka v ohrožení (1979)
Posádka v ohrožení n
Ekipaž
Žánr: drama / thriller
Země: SSSR
Režie: Alexandr Mitta

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190573
Osobností: 697865
Fotografií: 764012
Plakátů: 376650
Obsahů a biografií: 178300

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10