reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noční oči 3

Night Eyes III: On Guard

Další název:
Noční oči 3: Ve střehu
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
6.1.1994
„Získal mnoho...chtěl však více.“

Celkové hodnocení filmu Noční oči 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.3.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.9.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2015
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2010
Croma
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28668minih28668Zamilovaná čarodějka (1997) 
Un amour de sorcière n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih24583minih24583Skandál v Gri-Gri baru (1978) 
n
minih9939minih9939Kapitán Nemo a podmořské město (1969) 
Captain Nemo and the Underwater City n
minih43399minih43399Barevný závoj (2006) 
The Painted Veil n
minih23234minih23234Vždycky zvítězit (1980) 
Any Which Way You Can n
minih43927minih43927Zlověstné ticho (2007) 
Dead Silence n
minih70813minih70813Bouře meteorů (2010) [TV film] 
Meteor Storm n
minih39933minih39933Brnění a rolničky (2001) [TV film] 
Brnění a rolničky n
minih51440minih51440Zázračné dítě (1994) [TV film] 
Zázračné dítě n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noční oči 2 (1991)

 Noční oči 2 (1991)
Noční oči 2 n
Night Eyes II
Žánr: krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rodney McDonald

(pokračování)

Noční oči (1990)

 Noční oči (1990)
Noční oči n
Night Eyes
Žánr: krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jag Mundhra

(pokračování)

Hodnocení filmu

62.2 %
3   - curil
6   - vojtam
7   - AGAMEMNON
3   - R.RICKIE
6   - Rendys
7   - Raptor150
10 - mary.charl
7   - domas2006
7   - Croma

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129651

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.543/0.516