Zari
ohodnotit

Noční hlídka

Night Watch

Další název:
Nočná hliadka (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
95 minut

Komentáře k filmu Noční hlídka

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Film se snaží tvářit jako   kdovíjak velký a nákladný,   div ne bondovka:) ale moc mu   to nejde. A. Paul je jako   akční herečka velmi   nevěrohodná.
Tom_Hardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Některými oslavovaná, jiní   ji přijímají chladně.   Osobně se přikláním   spíše k druhé skupině.   Fakt, že je to natočené v   Rusku, mi rozhodně nevnáší   chvění do citlivých partií   - i přes skutečnost, že   triky jsou rozhodně   výborné. Na výsledku je až   příliš znát, že je to   evidentně vykleštěná   kniha, protože je zde mnoho   naznačeno, ale nic není   pořádně dořešené.   Kvalita obrazu je absurdně   nestálá, chvílemi to   vypadá jak Hollywoodský   blockbuster a chvílemi je   obraz tak debilně   polozrnitej, že to vypadá,   jako kdyby někdo točil   domácí video. Vykreslení   hlavního hrdiny mi taky moc   nesedlo (brýle a kyselý   úsměv mi přijde k   charakterizaci dost málo) a   taková úvodní bitva na   mostě sice dobře vypadá,   ale totálně postrádá   dobovou atmosféru (v pozadí   klidně mohly být paneláky a   výsledný efekt by byl   stejný). Na Rusáky rozhodně   obdivuhodné, ale celkově   jenom rozpačitý pokus o   velkou podívanou...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama