reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noc a město

Night and the City

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
98 minut
„Dnes nebo nikdy.“

Celkové hodnocení filmu Noc a město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2006
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.2.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2012
vorenus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2010
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2016
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
WFan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2008
johnnyboy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17798minih17798Reportáž o školačkách XIII. (1980) 
n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n
minih24798minih24798Ves v pohraničí (1948) 
Ves v pohraničí n
minih47822minih47822Ulovit miliardáře (2009) 
Ulovit miliardáře n
minih44638minih44638Nevím nic, ale řeknu všechno (1973) 
Je sais rien, mais je dirai tout n
minih36065minih36065Radio (2003) 
Radio n
minih11373minih11373Letiště (1970) 
Airport n
minih41428minih41428Moje sestra vlkodlak 2 (2004) 
Ginger Snaps: Unleashed n
minih51322minih51322Víno roku (2008) 
Bottle Shock n
minih44163minih44163Mastičkář (1981) 
Znachor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
9   - Erkul
8   - curil
7   - clara.bow
6   - Bara.40
2   - mat.ilda
8   - satyr
8   - Kycky
5   - vorenus
8   - phorsky1
7   - rosta12
6   - michaldoko
7   - gyzmo
7   - vlas58
8   - tvo
7   - blackpoint
9   - WFan
8   - johnnyboy

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140464
Osobností: 602400
Fotografií: 520466
Plakátů: 252067
Obsahů a biografií: 129527

Poslední komentáře

Star Wars: Episode VIII (2017)

Han Solo

Star Wars: Episode VIII
Docela by mě zajímalo, kde   čeho byla vyplněna rubrika   "hraje", i v tomto díle bude   hrát Han Solo (H. Ford)???

Autor: Vinz.Clortho

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Snímek dle velmi úspěšné   videohry, který vizuálně a   věrností hry vypadá daleko   lépe, než podobný ´Princ z   Persie: Písky času´, avšak   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Bouli (1989) [TV seriál]

Český název: Ledová planeta Země

Bouli
Tenhle zapomenutý   francouzský animovaný   seriál byl u nás vysílán   na začátku 90. let na ČST   (buď v Magionu nebo v   Kuřátkách, nejsem si více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Marťan (2015/1)

Matt zase potřebuje zachránit.

Marťan
Vážně? Proc ho rovnou   neprejmenovali na Rayna. OK   film trpí mnoha problémy a   to i jistou nelogičnosti,   např.: neověřování   informací, více >

Autor: Itsfullofnames

Hodný dinosaurus (2015) [DCP]

Hodný dinosaurus
hezký příběh, kluka to moc   baví. I mě se líbí proslov   Butche u ohně :-) Typický   příběh o návratu domů kde   se potkaj nejrůznější   kreatury a dobrodružství

Autor: Duri86 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.894/0.862