reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nikdo mě nemá rád

Les 400 coups

Další název:
Les quatre cents coups; The 400 Blows
Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
99 minut
„Nepochopený pařížský adolescent se vrhl do života drobné kriminality…“

Celkové hodnocení filmu Nikdo mě nemá rád

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2013
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2010
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2006
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53273minih53273Druhý dech (1966) 
Le deuxième souffle n
minih16420minih16420Porky II: Den poté (1983) 
Porky's II: The Next Day n
minih13281minih13281Mys hrůzy (1991) 
Cape Fear n
minih52592minih52592Mořský vlk (2008) [TV film] 
Der Seewolf n
minih38549minih38549Sahara (2005) 
Sahara n
minih46233minih46233Červený pás (2008) 
Redbelt n
minih88302minih88302Sousedé (1984) [TV inscenace] 
Sousedé n
minih42140minih42140Denní hlídka (2007) 
Dněvnoj dozor n
minih24960minih24960Jménem IRA (1996) 
Some Mother´s Son n
minih44770minih44770Havel jede na dovolenou (2004) [DVD] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88 %
8   - curil
9   - jarda53
9   - Jean-Paul
10 - melakara
9   - phorsky1
8   - fingon
10 - POČÍTAČ
8   - Extraktor
7   - Angelo.Fer
10 - blue.moon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.441/0.419