reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevinný výlet

How Stella Got Her Groove Back

Další název:
How Stella Got Her Groove Back On
Rok:
1998
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Nevinný výlet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.2.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2012
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.4.2014
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
Misha87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.3.2012
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
Mackgyver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24700minih24700Strakatí andělé (1964) 
n
minih46516minih46516Říkejte mi Kubrick (2005) 
Colour Me Kubrick: A True...ish Story n
minih97791minih97791Kde je Albert? (2012) 
Fun Size n
minih13163minih13163Muž se zlatou zbraní (1974) 
The Man With The Golden Gun n
minih39818minih39818Looney Tunes: To Nejlepší z Tweetyho a Sylestra (2005) 
n
minih48524minih48524Život podle Dana (2007) 
Dan in Real Life n
minih31782minih31782Profesionál (2001) 
Ticker n
minih138397minih138397Převrat (2015) 
No Escape n
minih40186minih40186Mistr zločinu (2004) 
Criminal n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 %
5   - curil
7   - ajaajena
5   - payo1555
4   - cerfik
7   - Ondrej_pri
6   - rosta12
10 - Gremmie
10 - Misha87
7   - asxasx
5   - Mackgyver
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599639
Fotografií: 517483
Plakátů: 250478
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.372/0.352