reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nevěstin otec

Father of the Bride

Další název:
Otec nevěsty
Rok:
1950
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Nevěstin otec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2007
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2014
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2016
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2009
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2005
Alix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2015
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2014
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
BondieBoy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67255minih67255Ben a Izzy (2007) [TV seriál] 
Ben & Izzy n
minih58431minih58431Rodinný přítel (2005) 
L'amico di famiglia n
minih8878minih8878Charlie Chan - téměř dokonalé alibi (1946) 
Dark Alibi n
minih7644minih7644Filosofská historie (1937) 
n
minih51915minih51915Neviňátka (1961) 
The Innocents n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih130603minih130603Když jsme snili (2015) 
Als wir träumten n
minih8197minih8197Herkules (1997) 
Hercules n
minih34114minih34114Šílenec (2001) 
The Caveman's Valentine n
minih34190minih34190Americký přítel (1977) 
Der amerikanische Freund n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.7 %
8   - curil
9   - clara.bow
10 - pataamat
10 - mia
8   - Frolíček
8   - payo1555
10 - Faye
9   - melakara
7   - stanko
8   - Kycky
7   - michal33
8   - oulisna
8   - rosta12
9   - Johnny1
7   - ally.o
10 - Alix
8   - Dagfra3
8   - helzapopin
7   - BondieBoy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.535/0.51