reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nespoutaní

Running Free

Další název:
Túžba po slobode (SK)
Rok:
1999
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Nespoutaní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2007
Lukeronka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2010
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25019minih25019Perfektní záskok (1997) 
Picture Perfect n
minih39629minih39629Dotek motýla (1972) [TV film] 
Dotek motýla n
minih45458minih45458Nesmysl (1974) 
Nesmysl n
minih110752minih110752Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě (1983) 
Les Dalton en cavale n
minih56424minih56424Rytmus v patách (2009) 
Rytmus v patách n
minih13567minih13567Narušitel (1989) 
Intruder n
minih135305minih135305Zrození lásky (1993) 
La naissance de l'amour n
minih72930minih72930Moudrá kněžna Manduchaj (1988) [TV seriál] 
Manduchaj cecen chatan n
minih35798minih35798Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 
Eternal Sunshine of the Spotless Mind n
minih38650minih38650Zbloudilí (2003) 
Les égarés n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
5   - curil
7   - rosta12
4   - extremek.c
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
7   - KURUAZIE
6   - Samanta
9   - Lukeronka
9   - Terci
10 - Gepardice7
10 - Rico0041

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.5/0.479