Zari
ohodnotit

Nesmrtelný bojovník

Opapatika

Další název:
Demon Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
110 minut

Obsah filmu Nesmrtelný bojovník

 
Opapatikové jsou neobyčejní lidé. V minulosti byli stejní jako ostatní pozemští smrtelníci, ale jejich smrt je úplně změnila a byli obdařeni tajemnou nadpozemskou silou. Nyní jsou už nezranitelní a nepřemožitelní. Policejní inspektor Techit se dozví o existenci Opapatiků a jeho jedinou touhou je připojit se k nim. Setká se s mistrem Opapatiků Sadokem, který je ochoten Techita přijmout - ale jen s jednou podmínkou: inspektor musí spáchat sebevraždu. Policista je postaven před těžké rozhodnutí, kde nakonec jeho ctižádostivost a zvědavost zvítězí nad strachem a tím je jeho život navždy definitivn změněn.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Baa-Ram-Eve
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nesmrtelný bojovník >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Opapatika je zvláštní síla, díky které se   člověk stane prakticky neporazitelným.   Příběh vypráví o pěti lidech touto silou   oplývající. A každý má svojí vlastní, tedy   jedinečnou. Všichni se potkají uprostřed   něčeho, co jim v životě přinese jak ztrátu,   tak i nový začátek. Hlavní linkou je určitost   obsažená v tradičních náboženských   thajských textech. -Sebevražda je hřích. Kdo   jí podstoupí bude potrestán. Nikdy nenalezne   mír.- Nesmrtelnost, sladké pokušení nebo   nepopsatelné utrpení? To je to, oč tu běží.   Snímek thajské produkce v tradici klasické   thajské kinematografie opírající se o staré   tradice a náboženské motivy. A tak je předem   jasné, že něco takového je pro evropské   diváky naprosto nesrozumitelné a ve filmové   oblasti matoucí. Odlišná kultura je v tomto   filmu tentokrát v popředí zájmu. Hledat v tom   nějaký smysl nemá cenu. Evropské divák by ho   i tak nepochopil. Příběh obsahuje těžce   nudné konverzační scény, avšak efektní a   drsnou akci různých přestřelek a soubojů, jak   se na asijský film sluší a patří. Akční   fanoušek si tedy může přijít na své. Snímek   má svůj potenciál, ale bohužel jenom v   Thajsku. Tady je těžkopádnější než jak   vypadá.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2011
Další z fantasmagorií thajské kinematografie.   Opapatikové mají šestý smysl a pokud ho   použijí, přijdou o ostatních pět.   Dlouhovlasí bojovníci s nadpřirozenými   schopnostmi, každé ráno vstávají obklopeni   kalužemi krve, prostě blbost. Film je   distribuován na DVD i pod názvem "Immortal   Fighter".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dominique Rozan

Rozan Dominique

Ztracené město (Lost City Raiders)

Ztracené město
Lost City Raiders

Dumitru Carabat

Carabat Dumitru

Naposled navštívené:
Dominique Rozan

Rozan Dominique

Ztracené město (Lost City Raiders)

Ztracené město
Lost City Raiders

Dumitru Carabat

Carabat Dumitru