Zari
ohodnotit

Nenávist

Ju-on: The Grudge

Další název:
Ju-on 3; 呪怨じゅおん
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
92 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Nenávist
Ju-on: The Grudge 
  
Rika 
Nishinová pracuje na sociálním odboru jako dobrovolnice. Kolega Hirohaši jí dává případ ošetřovatele Takahašiho, který není k nalezení. Takže Rika přichází k domu Togunových, který je slavný svými vraždami či zmizením lidí v něm. Najde zde chlív a starou pani Sači na zemi. Ta je naprosto apatická. Rika tedy paní umyje a uklízí. Při tom najde ve skříni kočku a malého kluka. Toshia. Při dalším hrůzném úkaze již Rika omdlí. 
 
Katsuya 
Kazumi, dcera paní Sačí vyprovodila muže do práce a nyní je s matkou sama doma. Také vidí kočku a pak i kluka. Když se vrátí její muž Katsuya, najde ji v bezvědomí. Také spatří chlapce, ale neomdlí. Když přijde jeho sestra Hitomi, tvrdí, že Kazumi odešla. Chová se divně a sestru vyhodí.  
  
Hitomi 
marně volá Kazumi z mobilu. I ona začíná vidět velmi podivné věci i když je mimo prokletý dům. Bratr jí volá, že je před domem, ona jej pak vidí kukátkem, ale když otevře, nikde ani noha. Zato v její posteli pod její peřinou ano.  
  
Toyama
Do domu přichází muž, který po úděsném nálezu volá policii. Celé tým vyšetřovatelů se snaží na něco přijít. Jeden z nich jménem Nakagawa pak zajde za Rikou do nemocnice. Dozví se o existenci kluka, ale také ví, že u Togunových není. Na stanici se pak dozví, že Hitomi není k nalezení. Ale také o vraždě, kdy Saeki Takeo zabil svou ženu Kayako. On sám byl pak nalezen mrtev, příčina neznámá. A tak se vyšetřoval dopátral, kdo je ono dítě. Je to Toshio.  
Nakagawův kolega Igaraši vyhledá bývalého detektiva Toyamu Jujiho a žádá o pomoc. Juji má maličkou dceru Izumi a tu posílá pryč. Juji totiž kdysi dělal na případu Saekiho. Jde tedy s Igarašin na polici. Zde je sdělována zpráva, že byla nalezena mrtvola Hirohašiho. Toyma je v prokletém domě, kde rozlévá hořlavinu. Jenže uvidí bytosti a zblázní se. Ale to už tu jsou oba detektivové a vidí bytost také. 
  
Izumi 
Toyamová marně hledá svou fotku na tablu. Učitel Sekin slíbí, že se podívá na negativy. Skutečně pak kamarádky Čiharu a Mijuki nesou Izumi obálku s žádaným. Jenže ta už je psychicky mimo tento svět. Děvčata pak zjistí, že Izumi byla s kamarádkami v domě a podle fotek zjistí, že jsou to ty, které se pohřešují. Izumi vidí svého otce, a i nezvěstné kamarádky.  
  
Kayako 
Rika Nishinová vyváží ven na procházku dědu Saita. Pak se setkává s Marikou a jdou do kavárničky. Zde Rika uvidí pod stolem kluka. Pořádně ji to vyděsí. Pak se jí zdá, že u sebe doma vidí spoustu černých koček. Nato jí volá Marika, že je u kluka a čeká na rodiče. A do toho je slyšet kočičí zvuky. Kluk je Toshio. 
  


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nenávist
Běžný obyčejný dům, ale atmosféra zde je úplně jiná. Kdysi se zde odehrálo něco podivného…z jeho zdí je cítit hrůza a strach, prapodivné síly ovládají toto místo.
Dům, kde byla spáchána brutální vražda matky s dítětem, je navždy poznamenám. Je na něm věčná kletba. Každý, kdo se do domu přistěhuje, musí zemřít.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Nenávist 2 (2003)

 Nenávist 2 (2003)
Nenávist 2 n
Ju-on: The Grudge 2
Žánr: horor / thriller
Země: Japonsko
Režie: Takaši Šimizu

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:55 - 16:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

70 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama