reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.9.2016 a svátek má Zlata. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32269minih32269Britney Spears - Live and More! (2001) [TV koncert] 
Britney Spears - Live and More! n
minih3552minih3552Bandité na řece (1972) 
n
minih37105minih37105Emanuela 2000: Emanuela v ráji (2000) [Video] 
Emmanuelle 2000: Emmanuelle in Paradise n
minih48128minih48128Noční můra (1991) [TV film] 
Don't Touch My Daughter n
minih58844minih58844Sopka (2003) [TV film] 
Terror Peak n
minih29899minih29899Skřekot (2000) [Video] 
Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th n
minih5332minih5332Critters 2: Hlavní chod (1988) 
Critters 2: The Main Course n
minih41750minih41750Ako premôcť vodníka (1984) [TV film] 
n
minih4380minih4380Bob Dylan - Unplugged (1989) [TV seriál] 
Bob Dylan - Unplugged n
minih47448minih47448Andersen. Život bez lásky (2006) 
Andersen. Žizň bez ljubvi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138008
Osobností: 595234
Fotografií: 513044
Plakátů: 248419
Obsahů a biografií: 127571

Poslední komentáře

Sedm statečných (2016)

Proč?

Sedm statečných
To nevím. Na klasiky se   prostě nesahá, navíc   takovýmto necitelným stylem,   ještě jim tam chybí žena a   gay a bude to kompletní. Ke   zvracení překrucovat   historii aktuálním   multikulti...

Autor: HIGHTOWER | Hodnocení: 1 / 10

Návštěvníci 3: Revoluce (2016)

Návštěvníci 3: Revoluce
Tak bohužel. První   návštěvníci jsou jednou z   mých nejoblíbenějších   komedií a také jedním z   mála filmů, u kterého vždy   upřednostním více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

Collateral (2004)

Je to jako....

Collateral
...párek v rohlíku bez   hořčice (kečupu).Hlad jste   zahnali,to ano,ale přesto   všechno to nebylo prostě   ono.

Autor: Jimbeam007 | Hodnocení: 6 / 10

Pan Nikdo (2009)

Mr. Nobody

Pan Nikdo
Zaujímavý mind-fuckový   thriller, aký sme tu nemali   už dobrých pár rokov. Je to   pútavé, megalomanské,   miestami groteskné... no   více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Šílený Max (1979)

Šílený Max
Je to sice kult, ale ani   poprvé, ani jindy mě to   nijak zvlášť neoslnilo.   Prostě se jezdí tam a   zpátky. Civilizace se   kdovíproč více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.341/0.316