Zari
ohodnotit

Neboj, jsem v pořádku

Je vais bien, ne t'en fais pas

Další název:
Mám se dobře, neboj; Don't Worry, I'm Fine
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
100 minut
„Až útěk bratra z domova a následné zhroucení probudí v devatenáctileté Lili touhu po novém životě.“
Popis / Obsah / Info k filmu Neboj, jsem v pořádku
Doposud si devatenáctiletá Lili užívala společně s novými přáteli Leou a Thomasem prázdniny v Barceloně. Po návratu domů ale dívku čeká studená sprcha. Rodiče jí sdělí, že po velmi vyostřené a násilné hádce s jejich patriachálním otcem opustil Lilin bratr - Loic domov a odešel neznámo kam. Od té doby nezvedá telefon a nedává o sobě vědět. Tato zpráva dívku, jež je na svého sourozence značně fixovaná, absolutně zdrtí. A stres a emocionální šok, znásobený setrvávající napjatou atmosférou doma, si brzy začne vybírat svou daň. Lili přestane přijímat potravu, nemůže ani spát a po několika dnech zkolabuje ve škole během přednášky, a probudí se až na psychiatrii. K životu ji pak přivede až pohlednice od jejího bratra, první z mnoha. A jak přicházejí další a další psaní, tím více v dívce sílí touha po vzpouře a velkých životních změnách.
Hlavní roli v pozoruhodném dvěma Cézary ověnčeném dramatu ztvárnila vynikajícím způsobem půvabná Melánie Laurentová, která se nyní představí i v novém snímku Quentina Tarantina Hanební parchanti.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Neboj, jsem v pořádku
Doposud si devatenáctiletá Lili užívala společně s přáteli Leou a Thomasem prázdniny v Barceloně. Po návratu domů ale dívku čeká studená sprcha. Rodiče jí sdělí, že po velmi vyostřené a násilné hádce s jejich patriarchálním otcem opustil Lilin bratr – dvojče Loic domov a odešel neznámo kam. Od té doby nezvedá telefon a nedává o sobě vědět. Tato zpráva dívku, jež je na svého sourozence značně fixovaná, absolutně zdrtí. A stres a emocionální šok, znásobený setrvávající napjatou atmosférou doma, si brzy začne vybírat svou daň. Lili přestane přijímat potravu, nemůže ani spát a po několika dnech ve škole zkolabuje během přednášky a probudí se až na psychiatrii. K životu ji pak přivede až pohlednice od jejího bratra, první z mnoha… Hlavní roli v pozoruhodném, dvěma Césary ověnčeném dramatu ztvárnila vynikajícím způsobem půvabná Mélanie Laurentová.

ČT


Popis / Obsah / Info k filmu Neboj, jsem v pořádku
Když se devatenáctiletá Lili vrací z prázdnin, rodiče jí oznámí, že Loïc, její bratr – dvojče, po brutální hádce s otcem odešel z domova. Loïc o sobě nepodává žádné zprávy. Lili začíná tušit, že se mu stalo něco špatného. Šokovaná bratrovým zmizením přestává jíst a rychle hubne. Když už se zdá, že zemře hlady, přijde od Loïka pohled. Lili načerpá nové síly a vydává se bratra hledat. To, co nalezne, ale výrazně překoná její očekávaní.
Kino AERO


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Love Life

Love Life
Love Life

Munchie

Munchie

Naposled navštívené:
Love Life

Love Life
Love Life

Munchie

Munchie