Zari
ohodnotit

Nebeský pláč

Heaven's Tears

Další název:
Love and War
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
93 minut

Komentáře k filmu Nebeský pláč

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.4.2015
Lloyd A. Simandl se v   českých reáliích pustil i   do romantismu a natočil lehce   erotický snímek o vášni   mezi německým vojákem a   českou dívkou v době   začínajícího protektorátu   Čech a Moravy. Historické   nepřesnosti je lepší v   tomto případě vynechat.   Slabý scénář a nízký   rozpočet je pro Simandla   známou doménou, pro diváka   tedy nic překvapujícího.   Kupodivu, celkově to není   zase až tak nejhorší.   Milostná atmosféra je   povznášející a   erotizující. I umělecké   synonymum je místama velmi   patrné. Když však chybí   určitý potenciál a hlavně   finance, k dokonalosti bude   vždy velice daleko. Nic   naplat, brak zůstane brakem.   Pro české herce to však   byla určitá forma   přivýdělku, takže nakonec,   proč ne.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2024
Marně jsem přemýšlel, kde   se mi tahle veleblbost ve   složce filmů vzala. Přišel   jsem na to až později, že   to bylo jen kvůli Lucky   Vondráčkové. A neptejte se   mne, jak jsem to vydržel až   do konce. V podstatě velmi   lehce a v pohodě, sadil   jsem květiny a na tohle jsem   koukal jen tak jedním okem.   I když nebylo na co. A ten   konec? Ještě, že nic   nevysvětlovali.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama