reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebe může počkat

Heaven Can Wait

Další název:
Nebe počká / Nebo môže počkať (SK)
Rok:
1978
Délka:
101 minut
„Komedie o fotbalovém hráči, který se kvůli nedbalosti svého strážného anděla předčasně dostane do nebe.“

Celkové hodnocení filmu Nebe může počkat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2016
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2010
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36722minih36722Král Artuš (2004) 
King Arthur n
minih23842minih23842Zkouška pilota Pirxe (1978) 
Test pilota Pirxa n
minih58558minih58558Dostaň ho tam! (2010) 
Get Him to the Greek n
minih13656minih13656Návrat živé smrti / Návrat oživlých mrtvol (1985) 
The Return of the Living Dead n
minih29177minih29177Sezóna proměn (1980) 
A Change of Seasons n
minih6139minih6139Děti noci (1991) 
Children Of The Night n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n
minih47353minih47353Labyrint lží (2008) 
Body of Lies n
minih64324minih64324Hitler v Hollywoodu (2010) 
Hitler à Hollywood n
minih40155minih40155Nesvatbovi (2005) 
The Wedding Crashers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
8   - curil
6   - petrusmev
6   - ponorka.ba
9   - oulisna
10 - miroslav22
9   - Johnny1
8   - antoninses
9   - pauli1
6   - tvo

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

23 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599402
Fotografií: 517140
Plakátů: 250308
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.521/0.501