reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Naostro

Hardcore

Další název:
Tvrdé porno
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
104 minut
„Muž pátrá po zmizelé dceři, která vystupuje v pornofilmech.“

Celkové hodnocení filmu Naostro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2014
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2013
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2013
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2009
kolazu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2007
maros188
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2013
tina12345
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12479minih12479Milostné pozdravy z kožených kalhot (1974) 
Auf der Alm da gibt's koa Sünď n
minih45781minih45781Lizzie (1957) 
Lizzie n
minih36700minih36700Dogville (2003) 
Dogville n
minih44340minih44340Zabij, nebo budeš zabit (2007) 
The Condemned n
minih13655minih13655Návrat od řeky Kwai (1989) 
Return from the River Kwai n
minih24736minih24736Tatínek na neděli (1971) 
Tatínek na neděli n
minih18634minih18634Sen lásky (1991) 
Liebestraum n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n
minih29343minih29343Poplach v skautském táboře (1997) 
Family Plan n
minih122638minih122638My 2 (2014) [2k digital] 
My 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.8 %
9   - curil
7   - FLA
9   - Zimmy871
8   - Mystery.Il
9   - Johnny1
9   - kolazu
10 - maros188
10 - tina12345

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

118 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.694/0.675