reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nahý mezi vlky

Nackt unter Wölfen

Další název:
Naked Among Wolves; Nahý medzi vlkmi (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Nahý mezi vlky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.5.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2011
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24431minih24431Životní šance (1973) 
La Belle affaire n
minih13211minih13211Muž ze západu (1940) 
The Westerner n
minih51706minih51706Vzali nohy na ramena (1971) 
La poudre d'escampette n
minih47662minih47662Srážka s kometou (2007) [TV film] 
Comet Impact n
minih65517minih65517Šance (1992) [TV pořad] 
Šance n
minih10121minih10121Kdo zabil...? (1992) 
Who Killed Baby Jesus n
minih38075minih38075Sedm smrtelných hříchů (1952) 
Les sept péchés capitaux n
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n
minih18840minih18840Síla lásky (1995) 
Something to Talk About n
minih21640minih21640Ukryt v čase (1993) 
Time Runner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
7   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
10 - nufik001
10 - dederon
8   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách: Havana, krá...

20:00 - 21:00

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.59/0.568