reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Náhodou je príma!

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1988

Celkové hodnocení filmu Náhodou je príma!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.5.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2008
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
rudyzzr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56254minih56254Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 
The Hobbit: An Unexpected Journey n
minih83152minih83152Sherlock Holmes v New Yorku (1976) [TV film] 
Sherlock Holmes in New York n
minih41932minih41932Ještěři (2001) 
Raptor n
minih9988minih9988Karhanova parta (1951) 
n
minih54996minih54996Místo v životě (2006) [TV seriál] 
Místo v životě n
minih12826minih12826Moll Flandersová (1995) 
Moll Flanders n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n
minih47889minih47889Frankensteinova dcera (1958) 
Frankenstein's Daughter n
minih37543minih37543Míša Kulička (1973) [TV seriál] 
Míša Kulička n
minih37055minih37055Hrbáč (1959) 
Le Bossu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
2   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
7   - nick4
1   - michal33
6   - Jorge
10 - dederon
10 - mary.charl
2   - rudyzzr
7   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.257/0.236