reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na generálův rozkaz

Uomini contro

Další název:
Many Wars Ago
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Na generálův rozkaz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.11.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14829minih14829Když ženy ještě měly oháňku (1970) 
Quando le donne avevano la coda n
minih17287minih17287Přes mnoho řek (1955) 
n
minih20808minih20808Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 
Terminator 2: Judgment Day n
minih30495minih30495Můj přítel delfín (1964) [TV seriál] 
Flipper n
minih15947minih15947Tři korzáři (1952) 
I tre corsari n
minih11391minih11391Léto s kovbojem (1976) 
n
minih21953minih21953V proudech (1957) 
La Liberté surveillée n
minih13456minih13456Nahá pastýřka (1966) 
Nahá pastýřka n
minih3781minih3781Benzin (1955) 
n
minih8485minih8485Honzíkova cesta (1956) 
Honzíkova cesta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
7   - Erkul
3   - tvo
7   - sekkos
4   - mirisek
2   - Collie
6   - MIGELO26
6   - qweztr

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

62 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:05 - 03:30

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.253