reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž z neznáma

Rok:
1939
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
22.12.1939
„Zdeněk Štěpánek a Jiřina Štěpničková v tajuplném příběhu o ztraceném americkém milionáři“

Celkové hodnocení filmu Muž z neznáma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18835minih18835Síla chtivosti (1975) 
El poder del deseo n
minih55524minih55524Nejkratší den (1963) 
Il giorno più corto n
minih28316minih28316Makléř (1998) 
Rogue Trader n
minih8610minih8610House Party (1990) 
House Party n
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n
minih136575minih136575Soud (2014/1) 
Court n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n
minih65499minih65499Doktor Smrt (2010) [TV film] 
You Don't Know Jack n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
6   - curil
6   - clara.bow
6   - M.A.G.
6   - rosta12
8   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139659
Osobností: 599780
Fotografií: 517544
Plakátů: 250499
Obsahů a biografií: 128952

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.986/0.961