Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Muž se srdcem kovboje
Monte Walsh a Chet Rollins jsou dlouholetí přátelé a kovbojové, kteří na ranči zastanou jakoukoliv práci a řídí se heslem: "Nedělám nic, co nemůžu dělat ze hřbetu koně.“ Jejich život se dělí mezi měsíce práce na ranči a občasné výlety do města. Monte udržuje dlouholetý vztah s prostitutkou Martine Bernardovou, zatímco Chet podlehl vdově, která ve městečku provozuje obchod. Jejich dny vyplňuje kamarádství i drobná soutěživost mezi kovboji, než ale jeden z nich, Shorty Austin, přijde o práci a zaplete se do loupeží a zabíjení. Monteho a Chetův život na ranči se od základů změní.

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muž se srdcem kovboje
Monte Walsh je muž, který si nedovede svůj život představit bez kovbojského sedla. "Nedělám nic, co nemůžu dělat z koně," říká o sobě s patřičnou hrdostí. Nemá domov ani ženu - má jen svou práci, která z něj udělala legendu. Stejně jsou na tom jeho přátelé: spolehlivý parťák Chet Rollins či prchlivý mladík Shorty Austin. Jenže se píše rok 1892, zemi křižuje stále víc parních lokomotiv a místo farmářů, pro které kovbojové pracují, začínají běh věcí ovládat bankéři a účetní. A ti se chystají Divoký západ patřičně zkrotit. V novém světě už prý nebude místo pro kovboje jako Monte Walsh...

Americký western režiséra Simona Wincera se odehrává v době soumraku Divokého západu. Líčí život a práci kovbojů z jiného hlediska, než je obvyklé: každodenní činnost mužů v sedle je zde zobrazena s realististickými detaily, přesto jí však nechybí romantický nádech.

Snímek, v němž si titulní postavu zahrál Tom Selleck, je již druhým zpracováním románové předlohy spisovatele Jacka Schaefera. V roce 1970 natočil jeho adaptaci režisér William A. Fraker s Lee Marvinem pod názvem Monte Walsh.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

14:55 - 15:55

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

14:40 - 15:25

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tim Russell

Russell Tim

Hana Holá

Holá Hana

Naposled navštívené:
Tim Russell

Russell Tim

Hana Holá

Holá Hana