reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž nie je žiadúci

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1984

Celkové hodnocení filmu Muž nie je žiadúci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32672minih32672Mrtvá zóna (2001) [TV film] 
The Killing Yard n
minih39962minih39962Tygr a kočička (1967) 
Il tigre n
minih64395minih64395Na hraně (2009) 
H2O Extreme n
minih19259minih19259Smyslná orchidej (1989) 
Wild Orchid n
minih71343minih71343České nebe aneb Cimrmanův dramatický kšaft (2010) [TV divadelní hra] 
České nebe aneb Cimrmanův dramatický kšaft n
minih43791minih43791Nazarin (1959) 
Nazarín n
minih37133minih37133Další hroznej pátek (2002) 
Friday After Next n
minih34932minih34932Láska na druhý pokus (2004) 
If Only n
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n
minih64686minih64686Začátečnice hledá učitele italštiny zn. "Přijedu" (1988) [TV inscenace] 
Začátečnice hledá učitele italštiny zn. "Přijedu" n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
6   - curil
6   - hvezdyn
7   - rosta12
7   - miroslav22
8   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

54 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

54 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

34 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

39 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.316/1.293