Zari
ohodnotit

Muž na drátě

Rok:
1985
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1986
„Drama člověka, který byl pronásledován Bezpečností i pachatelem.“
Popis / Obsah / Info k filmu Muž na drátě



Jeho hrdinou je obyčejný a dosud bezúhonný Evžen Macík, který se jednoho dne, když čeká na svou milenku Marii, stane svědkem loupežného přepadení spořitelny. Když lupič na útěku upustí kufřík s uloupeným půlmilionem, dopadne lup přímo před Evžena, který neodolá, zvedne ho a zmizí. Ví, že ho na místě činu někdo mohl vidět, a tak se sám přihlásí jako svědek kapitánu Richterovi, který případ vyšetřuje. Krátce nato se však Macíkovi ozve lupič, který ho začne neustálými, zpočátku pouze telefonickými hrozbami nutit k vydání peněz. Vedle tlaku ze strany lupiče se přidá tlak ze strany policie, protože kapitán Richter správně tuší, že mu Macík něco tají. Narůstající tlak vede k tomu, že Evžen začne dělat chyby.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muž na drátě



Hlavním hrdinou je obyčejný a dosud bezúhonný Evžen Macík, který se jednoho dne, když čeká na svou milenku Marii, stane svědkem loupežného přepadení spořitelny. Když lupič na útěku upustí kufřík s uloupeným půlmilionem, dopadne lup přímo před Evžena, který neodolá, zvedne ho a zmizí. Ví, že ho na místě činu někdo mohl vidět a tak se sám přihlásí jako svědek kapitánu Richterovi, který případ vyšetřuje. Krátce na to se však Macíkovi ozve lupič, který ho začne neustálými, zpočátku pouze telefonickými hrozbami, donutit k vydání peněz. Vedle tlaku ze strany lupiče se přidá tlak ze strany policie, protože kapitán Richter správně tuší, že mu Macík něco tají. Narůstající tlak vede k tomu, že Evžen začne dělat chyby.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muž na drátě



Evžen Macík (Jiří Bartoška) se jednoho dne, když čeká na svou milenku Marii, stane svědkem loupežného přepadení spořitelny. Když lupič na útěku upustí kufřík s uloupenými penězi, dopadne lup přímo před Evžena, který neodolá, zvedne ho a zmizí. Ví, že ho na místě činu někdo mohl vidět, a tak se sám přihlásí jako svědek kapitánu Richterovi, který případ vyšetřuje.


Autor: ajaajena

Popis / Obsah / Info k filmu Muž na drátě



Hrdinou snímku je obyčejný, nenápadný a za slušného považovaný člověk, který se souhrou náhod dostane k uloupenému 1/2 milionu korun, a podlehne pokušení si peníze ponechat. Skutečný lupič ho terorizuje, ale po jeho smrti se ani šťastný nálezce z peněz dlouho netěší.

Autor/Zdroj: /Popis


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

11:15 - 12:15

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:15 - 12:20

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama