reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj brácha čuník

My Brother the Pig

Další název:
Môj brat je prasa (Sk)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
91 minut, od sedmi let

Celkové hodnocení filmu Můj brácha čuník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.4.2013
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2008
wewere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4055minih4055Bílí vlci (1969) 
Weiße Wölfe n
minih40688minih40688Vnitřní nepřítel (2005) [Video] 
Submerged n
minih9357minih9357Jan Hus (1954) 
Jan Hus n
minih4818minih4818Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 
Butch Cassidy and the Sundance Kid n
minih57663minih57663Táta šampión (2009) 
World's Greatest Dad n
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n
minih3480minih3480Báječní Bakerovi hoši (1989) 
The Fabulous Baker Boys n
minih52573minih52573V utajení (2008) [TV film] 
S.I.S. n
minih7619minih7619Fešáci - 25 Live! (1993) 
n
minih32888minih32888Dům z písku a mlhy (2003) 
The House of Sand and Fog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - oulisna
7   - POMAJZ
10 - Gremmie
2   - lera
10 - verkn
4   - wewere

TV Program

ČT1 - Škoda lásky (2013) [TV cyklus]

20:00 - 21:25

38 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Peru

20:00 - 21:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:30

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 21:35

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140533
Osobností: 602561
Fotografií: 520685
Plakátů: 252167
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Výchozí bod (2014) [2k digital]

Výchozí bod
Nic moc tedy... určitě by   snímku slušela kratší   stopáž. Druhá polovina se   rozplývá v cosi   neuchopitelného a film   ztrácí dech, více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 5 / 10

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.372/0.347