reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Moulin Rouge

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97194minih97194Vloupačka (2012) 
Wasteland n
minih73512minih73512Due volte Giuda (1969) 
Due volte Giuda n
minih68435minih68435Doručovací služba slečny Kiki (1989) 
Majo no takkyûbin n
minih46805minih46805Škodná (2007) [TV film] 
n
minih46093minih46093Čí je to vlastně život? (1981) 
Whose Life Is It Anyway? n
minih4680minih4680Brubaker (1980) 
Brubaker n
minih56593minih56593Pět minut v nebi (2009) 
Five Minutes of Heaven n
minih6174minih6174Děvčata (1961) 
Děvčata n
minih21820minih21820Útěk z New Yorku (1981) 
Escape from New York n
minih37051minih37051Rudá carevna (1934) 
The Scarlet Empress n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - cicis
9   - curil
9   - clara.bow
7   - Justik66
8   - Nasudr
8   - melakara
10 - dederon
8   - gyzmo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.545/0.525