Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Monte Carlo
Hraběnka v den své svatby prchá do Monte Carla, kde se uchází o pozici kadeřnice...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Monte Carlo
"Monte Carlo" - film, který si nekladl velké nároky a nabízel pro poslech a podívanou lehčí zboží, které zanechalo v divákovi příjemný pocit, a ten se dobře pobavil. Tento cíl sledoval sledoval a celkem ho i dosáhl Lubitschův film "Monte Carlo". Nikdo se tenkrát jistě netrápil záhadou, jak je to možné, že sličná komtesa může v Monte Carlu bez jediného groše žít v přepychových místnostech hotelu, bohatě a elegantně se šatit a vozit s ve skvostém autu.

Divákův zájem byl neomylně od těchto operetních nepravděpodobností odveden příběhem lásky "na první pohled", která pohne mladého hraběte, aby se přiblížil k zhýčkané a elegantní komtese, a vězte, že hravě překoná její upejpání a vzdory. Jeanetta Mac Donaldová, která tuhle švorcovou šlechtickou bytůstku hrála, byla neodolatelně roztomilá, zejména, když hraběti na nějakém tom stotisíci nezáleželo.

Závěr příběhu běžel paralelně se známou operou a byl řešen režií opravdu vtipně. Hrdinka filmu se v tom čase dostala do oblasti pikantních klepů o italském korunním princi a o dementovaných nesvárech v jeho mladém a korunovaném manželství s belgickou princeznou a takové věci demokratická Evropa ráda četla a poslouchala, zvláště, když jejich oficiální vyvracení bylo zdůrazněno zprávou, že pro hříchy princovy byly filmy s Mac Donaldovou v Italii zakázány.


Autor: Asmodej

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama