reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Modré z nebe

Modré z neba

Další název:
Blue Heaven
Rok:
1997
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
17.7.1997
„Poetický i obyčejný příběh tří žen různých generací v jednom domě.“

Celkové hodnocení filmu Modré z nebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2008
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.12.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2008
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2009
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.12.2012
kristtina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih139778minih139778Chuck Norris versus komunismus (2015) [Video] 
Chuck Norris vs Communism n
minih48097minih48097Profesor (2000) 
Le Prof n
minih52757minih52757Pařížské blues (1961) 
Paris Blues n
minih32156minih32156Postavy mimo hru (1960) 
n
minih3829minih3829Betsy (1978) 
The Betsy n
minih31366minih31366Tenkrát (1943) 
Damals n
minih93734minih93734Hrůzná minulost (2012) 
The Pact n
minih14095minih14095Neskutečná cesta Billa a Teda (1991) 
Bill & Ted´s Bogus Journey n
minih40655minih40655Zamřížovaná zahrada (2000) 
Greenfingers n
minih27904minih27904Comeback (1999) 
The Suburbans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
2   - M.A.G.
6   - Agostino
6   - Nasudr
9   - melakara
6   - Andrejevna
5   - Tonykla
6   - rosta12
10 - pajdalan
3   - VLV
8   - kristtina

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:10 - 12:10

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

25 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599402
Fotografií: 517140
Plakátů: 250308
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.977/0.954