reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Modrá planeta

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1980
„Úsměvný příběh o velkých snech.“

Celkové hodnocení filmu Modrá planeta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12842minih12842Pan Hire (1989) 
Monsieur Hire n
minih42381minih42381Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 
Borat: Cultural Learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan n
minih32958minih32958Roky prelomu (1989) [TV minisérie] 
Roky prelomu n
minih105942minih105942Řeka (2005) 
Řeka n
minih132020minih132020Perfektní pár (2012) [TV film] 
Hochzeiten n
minih9972minih9972Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších (1989) 
Best of the Best n
minih30813minih30813Hotel Paradiso (1966) 
Hotel Paradiso n
minih32662minih32662Sedmý hřích (2001) 
Original Sin n
minih52516minih52516Ukradená nevinnost (2007) [TV film] 
My Baby Is Missing n
minih139144minih139144Mamon (2015) [TV seriál] 
Mamon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
6   - curil
2   - jarda53
4   - hvezdyn
6   - martin.stu
9   - rosta12
6   - tvo
10 - jaja77
3   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.692/4.658