reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mizera

A Low Down Dirty Shame

Další název:
Naničhodník
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Mizera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2015
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2012
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40872minih40872Poslední křížová výprava II (1970) 
Mihai Viteazul - Unirea n
minih44025minih44025Vražedné odhalení (2003) 
Water's Edge n
minih45386minih45386Probuzení krys (1967) 
Budjenje pacova n
minih5133minih5133Císařovy nové šaty (1955) 
n
minih27641minih27641Ohněm a mečem (1999) 
Ogniem i mieczem n
minih56480minih56480Šachová královna (2009) 
Joueuse n
minih18518minih18518Scanners 2 (1991) 
Scanners II. n
minih106568minih10656840 dnů a nocí (2012) 
40 Days and Nights n
minih74327minih74327Domov bez otců (1973) 
Mirko i Slavko n
minih128079minih128079To byl zítra flám 2 (2014) 
Hot Tub Time Machine 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
7   - curil
6   - RM
5   - fred.appl
7   - Zimmy871
9   - oulisna
7   - rosta12
9   - zazrakpave
10 - Gremmie
8   - JoeLimo
7   - sluníčko1
6   - Kloby

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

84 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

114 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250322
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.424