reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Milosrdný čas

Rok:
1976
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
7.5.1976

Celkové hodnocení filmu Milosrdný čas

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7437minih7437Evita (1996) 
Evita n
minih24162minih24162Zubaté ostří (1985) 
Jagged Edge n
minih43104minih43104Kouzelná romance (2007) 
Enchanted n
minih44358minih44358Planeta Teror (2007) 
Planet Terror n
minih3624minih3624Baron Prášil (1961) 
Baron Prášil n
minih11509minih11509Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970) [TV film] 
n
minih15523minih15523...a je to! (1979) [TV seriál] 
...a je to! n
minih103723minih103723Volný pád (2013) 
Freier Fall n
minih27313minih27313Scooby-Doo: Arabské noci (1998) [TV film] 
Scooby-Doo: Arabian Nights n
minih32037minih32037Bee Gees / One Night Only (1997) [TV koncert] 
Bee Gees / One Night Only n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
5   - argenson
6   - ignac1
6   - Serpentina
7   - rosta12
6   - miroslav22
10 - Gremmie
5   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602419
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.166/0.147