Zari
ohodnotit

Millerovi na tripu

We're the Millers

Další název:
My sme Millerovci (SK); Wir sind die Millers
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
29.8.2013
„Kdyby se někdo ptal...“
Popis / Obsah / Info k filmu Millerovi na tripu
Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě!

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Millerovi na tripu
Jason Sudeikis hraje bezvýznamného dealera trávy, kterému jeho nízké postavení naprosto vyhovuje. Vše se ale změní, když ho přepadne trojice grázlů a okrade ho o všechno zboží a peníze. Rázem se David ocitá v problémech se svým dodavatelem Bradem (Ed Helms), pro kterého musí z Mexika propašovat obrovskou zásilku trávy. S pomocí svých sousedů v podobě cynické striptérky (Jennifer Anistonová), dospívající punkerky (Emma Robertsová) a rádoby zákazníka (Will Poulter) dají společně dohromady rodinku a vydají se na oslavu Dne nezávislosti. V luxusním karavanu zamíří báječní Millerovi rovnou na jih a je více než jisté, že tenhle výlet bude něco!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 16.11.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Millerovi na tripu
V komedii Millerovi na tripu (překlad je My jsme Millerovi) režiséra Rawsona Marshalla Thurbera (nar. 1975) potřebuje obyčejný drogový dealer David, který hloupou náhodou přišel o zboží i o tržby a musí splatit dluh svému dodavateli, dovézt z Mexika „něco víc než špetičku“ marihuany. Jako samotný běloch by byl na hranicích nápadný, a tak naplánuje rodinný výlet. A protože sám rodinu nemá, přemluví sousedy z domu v Millerově ulici: striptérku Rose, s níž se nijak nemá v lásce, naivního panice Kennyho, jehož matka je neustále pryč, a dvacetiletou Casey, která utekla z domova a žije na ulici. Pochopitelně nic nejde podle plánu, pochopitelně se ze čtyř individualit postupně cestou stává sehraný „rodinný“ tým, pochopitelně jsou ve filmu klišé, ale výsledkem je vcelku příjemná a vtipná komedie, bez nadbytečného fekálního humoru. O sexu se tu sice dost mluví a některé hlášky jsou frivolnější a lechtivější, ale vše se odehrává s nadhledem, humorem, smyslem pro ironii i nadsázku a ve snesitelných mezích.
-kat-, Filmový přehled 2013/11


Popis / Obsah / Info k filmu Millerovi na tripu
David Burke (Sudeikis) je drobný obchodník s nádobím, jehož zákazníci jsou kuchaři v restauracích i matky v domácnostech. Teoreticky by ho tak nemělo potkat nic špatného. Opravdu ne? Přestože je David opatrný a z evidentních důvodů se nechce pouštět do podnikání ve velkém, nakonec se stane obětí hesla, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. David se totiž pokusí pomoct několika místním teenagerům a skončí zmlácený třemi místními punkery. Ti mu také ukradnou všechny peníze, a tak David najednou dluží velké peníze svému dodavateli Bradovi (Ed Helms). Aby zachránil situaci a vyrovnal účty, musí se David stát pašerákem drog a dopravit Bradovi nejnovější zásilku z Mexika. O pomoc David požádá své sousedy, cynickou striptérku Rose ( Aniston), potenciálního zákazníka Kennyho (Will Poulter) a potetovanou teenagerku s piercingem Casey (Emma Roberts). David vymyslí plán, jehož součástí je falešná manželka, dvě předstírané děti a velký naleštěný karavan. A rodina „Millerů“ se vydá na jih na víkend oslavit Den nezávislosti, což snad ani nemůže skončit jinak než malérem.

(oficiální text distributora)


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2010) [TV poř...

04:45 - 05:15

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

04:50 - 05:15

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:00 - 05:55

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama