reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Milionářský expres

Fu gui lie che

Další název:
Fu gui lie che; The Millionaires Express; Shanghai Express
Země:
Rok:
1986
Délka:
94 minut
„O zvláštnostech čínského podsvětí.“

Celkové hodnocení filmu Milionářský expres

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2013
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2011
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
Addams
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2014
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122084minih122084Za láskou do Paříže (2014) 
We'll Never Have Paris n
minih30733minih30733Dr. T a jeho ženy (2000) 
Dr. T. and the Women n
minih76053minih76053Nashledanou v září (2010) 
See You in September n
minih24676minih24676Skřivánčí píseň (1933) 
n
minih22628minih22628Vlaštovky a Amazonky (1974) 
Swallows and Amazons n
minih25499minih25499Big Hit (1998) 
The Big Hit n
minih31647minih31647Život nebo něco takového (2002) 
Life or Something Like it n
minih56780minih56780Než řekneš ano (2009) [TV film] 
Before You Say 'I Do' n
minih44253minih44253Poslední tank (1969) 
La Battaglia dell'ultimo panzer n
minih131526minih131526Booba (2014) [TV seriál] 
Booba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
3   - SvoKar
5   - curil
8   - rimeon
7   - Kycky
7   - tomast
8   - Addams
10 - orimkacsir

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

29 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.973/0.948