reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Michael Jackson / History on Film - Volume II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2009
markovenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.8.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.5.2004
RoboDevil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2009
narvah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Danda31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25709minih25709Street Fighter: Poslední boj (1994) 
Street Fighter: The Ultimate Battle n
minih16383minih16383Pomsta šprtů (1984) 
Revenge of the Nerds n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih16042minih16042Podezřelý (1987) 
Suspect n
minih51420minih51420Přímý kontakt (2009) 
Direct Contact n
minih16145minih16145Pohlednice z Hollywoodu (1990) 
Postcards from the Edge n
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih8179minih8179Hellraiser 2: Svázaný s peklem (1988) 
Hellbound: Hellraiser II n
minih19521minih19521Správný chlap v Africe (1993) 
A Good Man in Africa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90.8 %
10 - ajaajena
8   - R.RICKIE
9   - Jiika
7   - rosta12
10 - POMAJZ
10 - markovenka
8   - Pauleto
8   - iris
10 - derryl
10 - RoboDevil
9   - narvah
10 - Danda31

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

27 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.878/4.849