reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mí Pražané mi rozumějí

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
4.12.1991
„Pržané Mozartovi rozumějí - nebo ne?“

Celkové hodnocení filmu Mí Pražané mi rozumějí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2015
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2012
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39453minih39453Šťáva (2004) [TV film] 
n
minih17824minih17824Rezidentův omyl (1968) 
Ošibka rezidenta II - Vozvraščenije Bekasa n
minih112978minih112978Amigos... (2011) 
Amigos... n
minih44750minih44750Duše mrtvých (2001) 
Soul Survivors n
minih5817minih5817Dallas: J.R. se vrací (1996) [TV film] 
Dallas: J.R. Returns n
minih70057minih70057Ples Květů (1976) [TV film] 
n
minih59252minih59252Konspirace v El Escorial (2008) 
La conjura de El Escorial n
minih64175minih64175Helga (1967) 
Helga – Vom Werden des menschlichen Lebens n
minih7779minih7779Freonový duch (1990) 
Freonový duch n
minih16744minih16744Povedení strejcové (1963) 
Les Tontons flingueurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
8   - curil
6   - jarda53
1   - hvezdyn
6   - cerfik
8   - Milicent
7   - rosta12
6   - Hakamiah
5   - Berny.GB
7   - etos
7   - HANSIE242
3   - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139659
Osobností: 599780
Fotografií: 517544
Plakátů: 250499
Obsahů a biografií: 128952

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.569/0.541