reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Meteority!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.10.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2005
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2014
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih48178minih48178Ženy v balíku (2008) 
Mad Money n
minih18327minih18327Říše drog (1991) 
New Jack City n
minih5079minih5079Cesta zhýčkaného dítěte (1988) 
Itinéraire d'un enfant gäté n
minih7515minih7515Falešná hraběnka (1994) 
The Counterfeit Contessa n
minih35440minih35440Já Baryk (1997) [TV seriál] 
Já Baryk n
minih43522minih43522O princezně, která ráčkovala (1988) [TV inscenace] 
O princezně, která ráčkovala n
minih56089minih56089Columbo (1968) [TV seriál] 
Columbo n
minih31750minih31750Zvíře (2001) 
The Animal n
minih8484minih8484Honza málem králem (1976) 
Honza málem králem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
4   - M.A.G.
4   - ignac1
4   - oulisna
7   - sofry
6   - Luky
7   - MILAN19611
7   - KURUAZIE
7   - iris
5   - tvo

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

48 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

13 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

33 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.94/0.913