reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Merillovi záškodníci

Merrill's Marauders

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Merillovi záškodníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.9% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2015
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.1.2009
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.3.2009
baron11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2009
potok54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102633minih102633Čtveráci (2000) [TV pořad] 
Čtveráci n
minih18733minih18733Erotická komedie noci svatojánské (1982) 
A Midsummer Night's Sex Comedy n
minih50694minih50694Krásná Luretta (1960) 
Die schöne Lurette n
minih4086minih4086Bílý lovec, černé srdce (1990) 
White Hunter, Black Heart n
minih42035minih42035Doma je doma (1998) [TV hra] 
Doma je doma n
minih41723minih41723Za plotem (2006) 
Over the Hedge n
minih8480minih8480Honky Tonky (1941) 
Honky Tonk n
minih115435minih115435Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) [Video] 
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 n
minih29743minih29743Nevěř nikomu! (2000) 
Circus n
minih141021minih141021Linka modlitby (2015) 
Dial a Prayer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.9 %
7   - Erkul
8   - curil
9   - clara.bow
7   - M.A.G.
8   - Prasoid
8   - Bara.40
7   - R.RICKIE
9   - Ondrej_pri
8   - Jarda.ftr
8   - zepo
8   - rosta12
7   - lionheart
7   - 151974
7   - Gredor
10 - POČÍTAČ
8   - jambroz58
8   - KURUAZIE
1   - Kloby
3   - ina55
5   - baron11

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

124 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.515/0.489