reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu McCartney Paul - Live at the Cavern Club 1999

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2008
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2013
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9907minih9907Kanál Izer I. (1994) 
n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih17413minih17413Přijíždí jezdec (1978) 
Comes a Horseman n
minih69482minih69482The Death Collector (1976) 
The Death Collector n
minih18879minih18879Sissi, mladá císařovna (1956) 
Sissi, die junge Kaiserin n
minih11326minih11326Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný (1992) 
Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý n
minih16683minih16683Pošetilost mocných (1971) 
La folie des grandeurs n
minih69212minih69212Epizody války 7 - Den "D" (2002) [Video] 
D-Day n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih29847minih29847Vražda na večeři (1976) 
Murder by Death n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
9   - cicis
8   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
9   - dandysek
9   - jirkami
10 - v214
8   - JuuJ

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyhnáni po Chartě: Jefim Fište...

14:15 - 14:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140486
Osobností: 602443
Fotografií: 520513
Plakátů: 252094
Obsahů a biografií: 129534

Poslední komentáře

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.279/0.26