reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu McCartney Paul - Live at the Cavern Club 1999

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2008
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2013
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38665minih38665Někdo to rád blond (2004) 
White Chicks n
minih11835minih11835Malá mořská víla (1976) 
Malá mořská víla n
minih25084minih25084Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997) 
Vegas Vacation n
minih30103minih30103Valčík na modrém Dunaji (1991) 
Kék Duna keringő n
minih32064minih32064Super finta (2001) 
Double Take n
minih25307minih25307Dovidenia v pekle, priatelia (1970) 
n
minih48145minih48145David Gilmour in Concert (2002) [DVD] 
David Gilmour in Concert n
minih27421minih27421Past (1997) 
Switchback n
minih31806minih31806Poslední pevnost (2001) 
The Last Castle n
minih82350minih82350Phantom (1922) 
Phantom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
9   - cicis
8   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
9   - dandysek
9   - jirkami
10 - v214
8   - JuuJ

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.28/0.256