Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Maturiťák

Prom

Další název:
Maturitný ples; Prom - Die Nacht deines Lebens; Bal maturalny
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
100 minut
„Příběh o přípravě jednoho plesu na americké střední škole a o tom, jak se během té doby změní životy a vztahy několika středoškoláků.“
Popis / Obsah / Info k filmu Maturiťák
Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Maturiťák
Na Maturiťáku má každý pár nějaký příběh a každý ten příběh je úplně jiný. Novu Prescottovou (Aimee Teegarden) například přitahuje její úplný opak, kluk (Thomas McDonnell), který možná ohrozí její vysněný maturitní večírek. Užijte si s hrdiny filmu Maturiťák spoustu zábavy a dramatických situací, když se odkryjí stará tajemství, rozpadnou se zdánlivě nerozlučné páry a zažehnou se nová milostná vzplanutí. Film vás překvapí příběhem plným legrace i citu, stejně jako výbornými hereckými výkony začínajících hvězdiček filmového nebe. Na DVD navíc najdete báječný bonusový materiál. Během střední školy člověk prospí stovky nocí, ale Maturiťák je jen jeden!
Magicbox DVD 2011


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

16:25 - 17:15

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Tělo v mé hlavě

16:20 - 17:25

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

83 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

13 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Reklama