Zari
ohodnotit

Manchurianský kandidát

The Manchurian Candidate

Další název:
Mandžuský kandidát (SK)
Rok:
2004
Délka:
125 minut
Premiéra v ČR:
6.6.2005
„Mrazivý thriller od režiséra „Mlčení jehňátek“.“

Komentáře k filmu Manchurianský kandidát

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Lienocka22
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Pravdu povediac, nie som moc   fanúšikom Denzela   Washingtona, a ani týmto   filmom si ma nezískal.   Priemerný dej o vojakoch,   ktorí bojovali v Kuvajte. Dej   sa odohráva o pár rokov   neskôr. Ben Marco má stále   divné sny o poslednej akcii   vo vojne, ktoré mu nesedia s   tým, čo si pamätá.   Postupne zisťujeme, že im   bol voperovaný čip, ktorý   im trošku pletie hlavy :)   Nuž mohlo to byť aj lepšie,   ale žiaľ som sa skoro celý   film strašne nudila, omnoho   lepšie sa mi zdá staršie   spracovanie ... Toto na Oscara   určite nebolo Denzel :o)

Každopádne nám   film jemne naznačuje ako to v   skutočnosti vážne funguje a   ovládanie mysle sa datuje   dokonca už od roku 1801,   takže si len veľmi ťažko   môžeme predstaviť na akej   úrovni je kontrola a   ovládanie mysle v dnešnej   dobe v prackách nesprávnych   ľudí, ak sa vôbec ešte dá   hovoriť o ľuďoch ...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Slušný ale poněkud zmatený   a zdlouhavě se táhnoucí   politický thriller bez   jakékoliv "akce".   Ne, že bych čekal   přestřelky nebo tak ale   chvílemi mi přišlo, že se   nic neděje. Jedná se o   klasický thriller o muži,   který něco ví ale nikdo mu   to nevěří, takže se musí   o vše postarat sám. Mělo to   atmosféru, napětí a Denzel   opět předvádí velice   dobrý standard ale tolik mě   to nechytlo.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Vyborny film predovsetkym   preto,ze nesie v sebe ohromne   posolstvo a nie je tak   nerealny,ako by si ludia mohli   mysliet.Zaver je trochu   neprehladny a filmu chyba   trochu vacsi spad-neuskodilo   by jeho skratenie,ale vzhladom   k posolstvu,ktore nesie stoji   za sledovanie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Mandžuský kandidát (1962)

 Mandžuský kandidát (1962)
Mandžuský kandidát n
The Manchurian Candidate
Žánr: drama
Země: Spojené státy americké
Režie: John Frankenheimer

(remake)

Reklama