ohodnotit

Malá mořská víla

Rusaločka

Další název:
Русалочка; Pohádka o Rusalce; Rusalochka; Malá morská víla (SK)
Země:
Rok:
1976
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Malá mořská víla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.4.2012
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2010
kajaboskova90
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34556minih34556Cena vítězství (1972) 
Cena vítězství n
minih40612minih40612Devět životů (2004) 
Unstoppable n
minih37896minih37896I ve smrti sami (2004) [TV minisérie] 
I ve smrti sami n
minih7395minih7395Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout (1966) [TV inscenace] 
n
minih42782minih42782Druhá světová válka (Zuřivost bojů v Tichomoří) - 7. díl (2006) 
World War II: Fury In The Pacific n
minih65416minih65416Speciální léčba (2010) 
Sans queue ni tête n
minih20839minih20839Těžké váhy (1995) 
Heavy weights n
minih27644minih27644Říkání o víle Amálce (1975) [TV seriál] 
Říkání o víle Amálce n
minih43946minih43946Afghanistán (2007) 
Afghan Knights n
minih102194minih102194Nejvyšší nabídka (2013) 
La migliore offerta n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Malá mořská víla (2013) [TV film]

 Malá mořská víla (2013) [TV film]
Malá mořská víla n
Die kleine Meerjungfrau
Žánr: pohádka / rodinný
Země: Spolková republika Německo
Režie: Irina Popow

(remake)

Hodnocení filmu

85 % (8)
4   - curil
7   - green-tea
9   - satyr
8   - Kycky

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:35 - 00:20

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Cosa Nostra

23:35 - 00:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Mariňák 2 Bitevní pole (2014)

23:05 - 01:10

37 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - Linka č. 657 (2015)

21:50 - 23:45

112 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167947
Osobností: 664511
Fotografií: 657865
Plakátů: 316172
Obsahů a biografií: 154745

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení