reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Maharadžova dcera [TV minisérie]

Maharaja's Daughter

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
100 minut, 100x 3 díly

Celkové hodnocení filmu Maharadžova dcera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2012
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2013
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2008
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2009
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.5.2008
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
narvah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
janaazhar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2014
evre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29170minih29170Saturn 3 (1980) 
Saturn 3 n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n
minih34027minih34027Blanche - královna zbojníků (2002) 
Blanche n
minih46111minih46111Ižorský prapor (1972) 
Izhorski batalyon n
minih8121minih8121Havran (1963) 
The Raven n
minih15516minih15516Pasti, pasti, pastičky (1998) 
Pasti, pasti, pastičky n
minih43836minih43836Osudový dotek 2 (2006) 
The Butterfly Effect 2 n
minih7350minih7350Emma (1996/1) 
Emma n
minih42496minih42496Prodaná babička (1978) [TV inscenace] 
Prodaná babička n
minih8039minih8039Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988) 
Halloween 4: The Return of Michael Myers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.8 %
8   - Kycky
8   - Minnie
7   - kudrna6
5   - jakuza29
10 - dep
8   - gyzmo
7   - Andy789
9   - janika333
7   - west2
9   - narvah
10 - janaazhar
9   - evre
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.229/0.208