reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Looney Tunes: To Nejlepší z Tweetyho a Sylestra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
AlCapone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54722minih54722Džentlmen a frajer (2006) 
Bon Cop, Bad Cop n
minih24681minih24681Slovo dělá ženu (1952) 
n
minih54746minih54746Krutý sever (2006) 
True North n
minih103064minih103064Der Fluch der gelben Schlange (1963) 
Der Fluch der gelben Schlange n
minih74510minih74510Horká půda (2003) [TV film] 
Hard Ground n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih24646minih24646Vysoká modrá zeď (1973) 
n
minih22744minih22744Voskové muzeum (1988) 
Waxwork n
minih104847minih104847Zadarské memento (1984) 
Zadarski memento n
minih10064minih10064Každou středu (1966) 
Any Wednesday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
5   - curil
6   - ignac1
7   - vlk1410
7   - REKBRIT
10 - satyr
7   - MaKy92z
9   - AlCapone
7   - iris
10 - lk5

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

27 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.662/0.634