Zari
ohodnotit

Lochnesský teror [TV film]

Beyond Loch Ness

Země:
Rok:
2008
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Lochnesský teror
V roce 1976 byl dvanáctiletý James Murphy svědkem útoku ještěra plesiosaura na skupinu vědců. Při napadení ztratil otce, což ho přimělo stát se kryptozoologem.

V místě zvaném Ashburn žije starší muž jménem Sean, který tvrdí, že v jezeře viděl příšeru. Nikdo mu nevěří, a tak napíše Jamesovi. Rozhodne se tvora vylákat a vyfotit. Bohužel za to zaplatí životem.

Do Ashburnu konečně přijíždí James. Najme si loď s průvodcem Joshem, který je Seanovým synovcem a synem místní šerifky. Pátrají po ještěrovi za pomoci nejmodernějších přístrojů. K jeho likvidaci mají hned několik nekonvenčních zbraní. Běžné by netvorovi nijak výrazně neublížily.

Parta Joshových přátel se vydá na nepříliš vzdálený Štičí ostrov, aby si tam užili volných chvil. Jsou napadeni prapodivnými tvory a dva zemřou. Josh se rozhodne pomoci…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lochnesský teror
POZOR SPOILER!!

V roce 1976 se potápěl doktor Murphy do hloubky devadesáti a více metrů. Objevil tam vejce, které vytáhl na břeh. Za ním se vynořila nestvůra, která ukousla někomu horní půlku těla a Murphyho odtáhla. To viděl jeho syn James.

V současnosti u jezera Superior žije muž jménem Sean. Všichni ho mají za cvoka. Má synovce Joshe a ten zase matku, šerifku. Sean chce vylákat na břeh tvora, kterého údajně viděl. Josh není svými vrstevníky oblíben. Hlavně nesympatickým Brodym. Josh Raily má obchůdek se vším co se týče ryb a vody. A v tomto obchůdku se objevuje tajemný cizinec, který se představí jako James Murphy. Je kryptozoolog. A potřebuje člun s průvodcem. Sean hází návnady a hle!! Obluda se vynoří a sezobne jej jako malinu.

Joshova bývalá přítelkyně Zoui přivádí kamarádku Karolínu. Josh se chytne s Brodym, který s dívkami a dalším klukem - Chudem odjíždí na ostrov. Právě v tom okamžiku přichází James. Vyplouvají pak s Joshem na vodu, kde se James začne potápět. Nu, objeví něco, co má dvanáct metrů. Ovšem to je vše. Zato jsou nalezeny Seanovy ostatky a obluda řádí mimo vodu. Napadne starší ženu, která se ukryla do auta. Asi z nedostatku jiných potravin obluda lehce zkousne Karolínu a posléze po menším boji i Chuda. Konečně je nalezeno něco z obludy. Joshova matka zatýká Jamese. Ale pak se všichni rozhodnou pro spolupráci. Josh se vypraví na ostrov, kam se vydal Brody. Zde uvidí dvě mladé obludy. A posléze jej obstoupí skupinka těchto potvůrek. Josh však prchá i se Zoui, která se tam náhodou objevila. Společně se uchýlí za Brodym na strom /53/. Zatím šerifka se svým pomocníkem Nealem a Jamesem plují za nimi. A potkají obludu a pronásledují ji. Avšak zadržet ji se jim nepovede. Josh doplaval k lodi, se kterou odplul Brody. Ta je však nefukční, tak alespoň vystřelí světlici. Tak jej najde ta trojka s jeho matkou v čele. Při záchraně však Josh upadne čelem na žebřík a padá do vody. Jeho matka, nedbaje nebezpečí, že ji obluda pozře, skáče za ním a vytáhne jej na palubu. Je zachráněn a všichni se vydávají zpět na ostrov. Zde je mezitím sežrán Brody. A zde se také odehraje závěrečné klání, lidé, versus předpotopní obludy.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

17:55 - 18:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

44 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

99 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama