reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lev a písnička

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
14 minut
„Alegorie o převaze ryzího umění nad hrubou silou.“

Celkové hodnocení filmu Lev a písnička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih126127minih126127Daleko od hlučícího davu (2015) 
Far from the Madding Crowd n
minih66946minih66946Šťastný Nový rok (2011) 
New Year's Eve n
minih34744minih34744Počkej, až zhasnu (2002) [TV film] 
Počkej, až zhasnu n
minih32478minih32478Zahrajte mi Misty (1971) 
Play Misty for Me n
minih130911minih130911A zase ti Mupeti! (2014) 
Muppets Most Wanted n
minih54761minih54761Únos Elvise (1988) 
Heartbreak Hotel n
minih116913minih116913Vítejte v Číně (2013) 
Welcome to China n
minih34046minih34046Piková trojka (2003) 
In the Cut n
minih42960minih42960Vánoční koleda (1995) [TV film] 
Ebbie n
minih48378minih48378Veni, vidi, vici (2009) 
Veni, vidi, vici n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
8   - curil
9   - jmenuji.se
6   - Faye
10 - davidek
9   - melakara
10 - dandysek
8   - theremin

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

72 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 03:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

12 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:20 - 04:10

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.478