reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Letní romance [TV film]

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
40 minut
„Hudební veršovaná komedie s lehce kriminální zápletkou.“

Celkové hodnocení filmu Letní romance

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.7.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.8.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2013
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.7.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.5.2013
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2007
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.11.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48945minih48945Muž, který miloval ženy (1977) 
Homme qui aimait les femmes, Ľ n
minih46443minih46443Kouzlo obyčejného života (2002) [TV film] 
Charms for the Easy Life n
minih135783minih135783Porodní bába (2015) 
Kätilö n
minih34767minih34767Mangler 2 (2001) [Video] 
Mangler 2 n
minih97853minih97853Zlomené město (2012) 
Broken City n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih44767minih44767Malý výlet do nebe (2005) 
A Little Trip to Heaven n
minih10236minih10236King Kong žije (1986) 
King Kong Lives n
minih6217minih6217Diagnóza smrti (1979) 
Diagnóza smrti n
minih48677minih48677Pád (2006) 
The Fall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
9   - argenson
2   - curil
6   - green-tea
2   - Hortensie
5   - hvezdyn
6   - PORTER
8   - payo1555
6   - Faye
4   - New
2   - melakara
7   - oulisna
6   - rosta12
9   - miroslav22
5   - tvo
1   - Kloby

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.471/1.443