Zari
ohodnotit

Legenda o čtyřech bojovnících

The Four Warriors

Další název:
Four Warriors
Rok:
2015
Délka:
92 minut

Obsah filmu Legenda o čtyřech bojovnících

 
Z Křižáckých válek se domů vracejí tři bojovníci Richard, Hamisch a William (Christopher Dane, i scénář; Fergal Philips; Glenn Speers), kteří si jako zajatce vedou bojovníka druhé strany, jehož jméno ani neznají a nazývají ho všelijak - nelichotivě; mají ho jako otroka (Hadrian Howard). S pocitem, že je někdo sleduje, dojdou do vesnice, kde nejsou žádní muži a krom jednoho ani děti. Od žen se dozvědí, že děti někdo unesl a muži,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

satyr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Tak tenhle film byl zatím ten nejhorší jaký   jsem v poslední době viděl.Neznámí   "herci",příšerný scénář a vůbec   jsem nepochopil o čem to mělo být.
RwlBem
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Přesně takhle
imho nemá vypadat zajímavý historický film.   Nemohu si pomoci, ale scénárista si nejspíš v   životě nepřečetl jedinou knihu o tom, jak   život v dané době křižáckých válek   probíhal, jaké hodnoty lidé vyznávali a jak se   chovali. Připočtěme k tomu choreografii   občasných soubojů, která ani náznakem   nepřipomíná vojáky s letitými válečnými   zkušenostmi, dějové nesmysly a nezbytnou   lovestory, a už je toho víc než hlava dokáže   snést. Jak jsem se těšil, tak jsem znechucen.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sylvia Točíková

Točíková Sylvia

Naposled navštívené:
Sylvia Točíková

Točíková Sylvia